Smarte finter til at lyde klog om auto

10 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Smarte finter til at lyde klog om auto

Befinder du dig nogensinde i den slags situationer, hvor der bliver talt om biler og auto, og du føler egentlig, at du gerne vil være med i samtalen for at lyde interesseret, men du vil samtidig ikke fremstå som en uvidende klovn?

Det er helt i orden, at man måske ikke ejer den store viden omkring auto eller har interesse for den slags, og man gider ikke bruge oceaner af tid på at læse op på den slags i det daglige – det kommer simpelthen bare aldrig til at blive en del af ens interessesfære. 

Derfor giver vi dig en kvik guide til, hvad du kan sige og gøre i sådan en situation, hvor du kan stille nogle spørgsmål til for eksempel en bil eller biler generelt, der bliver talt om.

Vi kan også lige give dig nogle gode fifs til, hvad du kan svare, hvis der bliver spurgt ind til dig og biler, men ærlighed er altid på sin plads.

Så med nogle af disse spørgsmål kommer du måske til at ligne en idiot, hvis du ikke lige læser op på, hvad det indebærer, men samtidig er det bedste måske bare at sige, at du ikke har så meget forstand på biler – men at du er klar på at lære mere.

Det er andre jo glade for at kunne dele ud af deres viden, og så kan du på den måde komme ind i kridthuset igen.

Men ellers kan du spørge ind til ting som, hvor hurtigt den kommer fra 0 til 100. Hvor mange hestekræfter der er i den. Hvor mange cylindre og den slags.

Hvis du så bliver spurgt, hvilken bil du har, så kan du svare på dette, hvis du har en bil, men ejer du ikke en bil og måske ikke agter at gøre det, så kan du stadig holde samtalen kørende ved at sige, at du overvejer at købe en, men du ikke ved, hvad du skal købe for en.

Så kommer den anden igen på banen med sin viden og bliver glad for at blive spurgt.

Tjek også disse sider:

https://kørenyt.dk/
https://køretips.dk/
https://fartglæde.dk/
https://køreglad.dk/
https://fartblog.dk/
https://MotorOgTeknik.dk/
https://GearBloggen.dk/
https://HyperCar.dk/
https://OmniBil.dk/
https://FartGlad.dk/
https://SpeedyNews.dk/
https://bilelskere.dk/
https://Transportation.dk/

Flere Nyheder