Tjek dit metalskrot efter, om der skulle være noget af værdi

25 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Metalskrot af værdi er her ikke, hvor man strammer skruen og gemmer noget gammel skrot af metal, fordi man tror, at man kan bruge det til noget senere.

Det er nok sådan noget, som man kan skære sig på, som der er alt for gammelt, rustent og ikke brugbart til andet end at smide ud, og så skal man bare komme af med, om man giver det til en forhandler af den slags, smider det ud på genbrugspladsen, eller stiller det til storskrald.

Men derfor kan man godt lige kigge alt ens metalskrot igennem for at se, om der skulle gemme sig en – bogstavelig – skat imellem.

For man kan man have samlet så meget metalskrot gennem tiden, at man bare har smidt det i nogle bunker, som andre også har bridraget til at gøre større, at man ikke har haft tid til at gennemgå det før nu, hvor det skal smides ud.

Der kan være meget af værdi blandt alt det metalskrot!

For når man taler om metal, jern og den slags, så kan man jo også ende med at kategorisere sådan noget som guld og sølv ned i samme kategori, specielt hvis man nu har overfladebehandlet noget almindeligt metal med en belægning af sådan noget af værdi.

For det utrænede øje kan sådan noget, hvor man bare har farvet noget i en guldfarve og fået det til at skinne godt ligne, at det er ægte guld.

Men samtidig kan guld, der måske har mistet lidt af sin glans, gemme sig mellem alt det her metal.

Og det ville virkelig være synd og skam, hvis man gav det bort eller smed det ud, bare for at finde ud af, at nogle andre så havde fundet det i det, man selv troede, der var skrot.

Og så kan man jo ikke gøre krav på det længere…

More articles