Mommy Makeover – når du gerne vil have din flotte figur igen

25 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du i slutningen af trediverne eller i fyrrerne, og ville du egentlig gerne tilbage til den krop du havde, da du var yngre – før børnene meldte deres ankomst? Så kan det være at en Mommy Makeover er noget for dig.

Hvorfor få foretaget en Mommy Makeover?

Der kan være mange gode grunde til at man ønsker at få frisket kroppen op efter måske indtil flere fødsler med tilhørende amning, vægtøgning og vægt tab. Først og fremmest er livet ikke forbi fordi man er blevet mor. Man vil måske gerne kunne gå i bikini på stranden uden at skulle føle sig ulykkelig over en slasket mave, et par hængende bryster, eller genstridige fedt depoter som skæmmer profilen.

Det at få børn kan være rigtig hårdt for kroppen – også på det visuelle plan. Og der er ingen der siger at man absolut skal leve resten af sit liv med disse fysiske skavanker.

Hvordan foregår en Mommy Makeover?

En Mommy Makeover er en individuel sammensætning af flere forskellige procedurer som alle har til formål at genskabe kroppen som den var før det første barn blev født – eller i hvert fald at komme tæt på.

Når du henvender dig til AGATA Privathospital med henblik på en Mommy Makeover vil du i forbindelse med den indledende konsultation blive undersøgt af de relevante kirurger. Disse vil i samråd tilrettelægge netop din Mommy Makeover som kan rette op på dine problem områder. Det kan for eksempel sagtens være at du ikke har behov for at få strammet maven ind, men til gengæld kan få glæde af et brystløft – eller en brystforstørrende operation – sammen med en mindre fedtsugning. Det kan også være at dine bryster sidder fint, men at maveskindet er blevet noget slapt.

En Mommy Makeover tilrettelagt særligt til dig vil med garanti give dig et smukt og naturligt resultat du kan være glad for. Læs mere på agata-privathospital.dk

More articles