Find din lokale tandlæge i Hjørring

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere, som år efter år springer dit tandlægebesøg over? Så har du helt sikkert masser af gode undskyldninger herfor. Men du bør ikke lade tidsmangel være en af dem – ikke hvis du vil beholde tænderne.

Hvor lang tid tager et tandlægebesøg?

Mange mennesker springer tandlæge besøget over på grund af manglende tid. Det er måske den dårligste undskyldning af dem alle. For det første tager et kontrol besøg med tjek af tænder og tandkød og en efterfølgende tandrensning sjældent mere end allerhøjst tre kvarter. Du kan spare tid på transporten ved at vælge en tandlæge tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads.

For det andet opererer langt de fleste tandlæger med online tidsbestilling hvilket betyder at du kan vælge netop den tid der passer dig bedst. Mange tandlæger har samtidig fleksible åbningstider således at du på udvalgte ugedage kan komme til efter normalt arbejdstid. Og visse tandlæge har oven i købet åbent i weekenden en eller to gange om måneden.

image

Skån dig selv for lomme- og tandsmerter med regelmæssige tandlægebesøg

For det tredje sparer du faktisk tid ved at booke tandlæge besøg en til to gange om året. Ved denne lejlighed kan tandlægen nemlig få mulighed for at spotte eventuelle forstadier til de mest kendte og udbredte tandlidelser som for eksempel karies og parodontose.

Hvis disse dårligdomme bliver fanget mens de er i deres spæde vorden kan udviklingen bremses og alvorlig lidelse forebygges. På den måde sparer du altså dig selv for behandlings forløb som er både dyrere, mere tidskrævende og en del mere smertefulde end et årligt eller halvårligt tandtjek.

Book tid hos din lokale tandlæge i Hjørring

Hvis du leder efter en tandlæge i det nordjyske, nærmere betegnet Hjørring, kan du med fordel vælge Tandlægerne Brinck Seidelins Gade.

Klik ind og læs mere på tandbrinck.dk.

More articles