Find de rette legeredskaber til udeleg online

12 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af altid at skulle følge dine børn på legepladsen hver gang der skal gynges, hoppes, klatres, rutsjes eller på anden måde udføres fysiske aktiviteter? Så kan du overveje udendørs legeredskaber til haven.

Hvilke udendørs legeredeskaber skal jeg vælge til min have?

Planlægger du således at omdanne haven til et slaraffenland til de legende børn er der legeredskaber som ikke er til at komme uden om.

Et gyngestativ er for eksempel altid et kæmpe hit hos såvel de helt små som de lidt større børn. Gyngestativer fås i mange størrelser og udformninger – fra de helt enkle med blot en eller to gynger til deciderede legetårne med spændende gynger i forskellige størrelser, klatre faciliteter og rutsjebane. Du kan eventuelt vælge et gyngestativ som kan kalibreres alt efter børnenes alder og størrelse, hvor gyngerne kan skiftes ud så såre de små bliver større.

Der ud over er en sandkasse ganske uundværlig mens børnene er små. Børn har stor glæde af at kunne grave kanaler, opføre sandslotte, eller lege med ”bageudstyr” og lave flotte sandkager. Du bør vælge en sandkasse med låg hvis du vil beskytte sandet i kassen imod dyre ekskrementer og regnvand.

Til den lidt større have kan du hos Ude-Leg finde et solidt udvalg af smarte fodboldmål, som kan opstilles i haven. Så kan din lille Messi eller Ronaldo træne sine færdigheder i vante omgivelser inden turen går til det lokale lilleput hold.

Endelig kan du, såfremt pladsen er til det, investere i en sjov og udfordrende trampolin. Med en trampolin kan især de større børn få timer til at gå med hop og spring. Leg på trampolin udfordrer og styrker såvel balance som koordination, og udvikler børnenes kognitive og fysiske færdigheder. Og så får børnene masser af motion og frisk luft når de lange sommerdage tilbringes på trampolinen.

Find alle typer legeredskaber på Ude-Leg.dk

More articles