Få en skarp terrasse pris online

17 August 2021 Astrid Pedersen

Skal din have forsynes med en flot og funktionel træterrasse? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken slags terrasse skal jeg vælge?

Uanset hvilken type hus du har går du sjældent galt i byen med en træterrasse. Træterrasser er generelt smukke og dekorative. Er en træterrasse udført på professionel vis, og i solide og holdbare materialer med den rette efterbehandling, vil terrassen kunne holde til alskens vind og vejr i mange år.

Du kan med stor fordel vælge en træterrasse i flotte, naturlige farver. Terrassebrædder i høj kvalitet vil kunne føje stil og personlighed til din træterrasse og give den et flot og levende farve spil.

Du kan ogsåvælge at få træværket bejdset i en flot og utraditionel sort kulør. En sort træterrasse står utroligt flot til hvidkalkede mure eller facader opført i kalksandsten. Og du kan skabe et helstøbt udtryk ved at lade din træterrasse matche de sortmalede ydervægge i dit træhus.

Vælg en delvist overdækket terrasse terrasse – for den maksimale udnyttelse af pladsen

Hvis din terrasse skal have en vis størrelse kan du overveje at lade dele af den forsyne med en overdækning. Med en overdækket terrasse har du mulighed for at trække ind i skyggen når solen bliver for stærk.

Du kan søge ly for sommerregnen under overdækningen, som samtidig kan fungere som halvtag for familiens udekøkken. Og med en smart terrassevarmer kan du nyde den friske udendørs luft langt ud på efteråret på din overdækkede træterrasse.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en træterrasse?

Uanset hvilken terrasse model du foretrækker kan du altid få professionel hjælp til design og konstruktion heraf hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Tømrermester Andreas la Cour har mange års erfaring inden for design og konstruktion af træterrasser, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/priser 

More articles