Få en oplevelse for livet

25 January 2020 Lotte Hindsberg
image

editorial

Ønsker du at lære et nyt sprog eller blive endnu bedre til et du allerede kan, så kan en sprogrejse være en god mulighed. På en sprogrejse bor du i landet, hvor sproget tales og du bliver undervist af specialiceret lærere, samtidig med at du får nye venner for livet. Du kan enten bo på et kollegie sammen med andre eller vælge at bo hos en værtsfamilie. 

En sprogrejse er for mennesker i alle aldre, der ønsker at lære et nyt sprog og en ny kultur at kende indefra. Læs mere om sprogrejser hos http://www.bundgaard-rejser.dk

Vælg selv længden på din sprogrejse

Det er muligt selv at vælge hvor lange din sprogrejse skal være. Det kan være 2, 4 eller måske hele 6 uger. Udover længden på rejsen, er det også individuelt, hvilke niveau du kan vælge. Det er muligt at finde lige præcis det niveau der passer dig. Fra begynder til øvede.

Den individuelle længde giver mulighed for, at der kan rejses rundt i landet før eller efter sprogskolen.

Derfor skal du tage på en sprogrejse

I dag hvor internationaliseringen er stået igennem og Danmark er et lille land, bliver mange bøger ikke oversat til dansk og dermed bliver gode sprogkundskaber endnu vigtigere. Mange bøger vil skulle læses på originalsproget og en sprogrejse vil være med til at dygtiggøre dig, så du vil have nemmere ved at følge undervisningen. Har du lidt svært ved f.eks. engelsk eller tysk, vil blot 2 uger med intensiv specialundervisning forbedre dit sprog færdigheder markant.

Udover det rent faglige vil der være mange andre mennesker på skolen samtidig og det giver en fantastisk mulighed for at knytte venskaber på kryds og tværs, samt lære nye mennesker at kende, som du ellers ikke ville have mødt. Hvad enten du bor hos en værtsfamilie eller har valgt at bo på kollegie. 

More articles