Få effektiv hypnose i Haderslev

20 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for at komme videre i dit liv efter en krise, et traume eller måske et andet dårligt kapitel, der er slut? Så vil du måske opdage at dette er langt lettere sagt end gjort.

Det er menneskeligt at hænge fast i eftervirkningerne efter eksempelvis et dødsfald eller en grim skilsmisse. På samme måde som det er tilfældet med en afhængighed af cigaretter eller stoffer vil sindet have svært ved at give slip. Og derfor kan du med fordel prøve med hypnose.

Hvordan kan hypnose hjælpe mig?

Hypnose eller hypnoterapi er især anvendt i forbindelse med bekæmpelse af dårlige vaner og afhængighed. Måske har du hørt om hypnose i forbindelse med rygestop, eller om hypnoterapi som metode til behandling af diverse fobier eller angst lidelser.

Netop til denne type behandling er hypnose et formidabelt redskab. Du vil med en dygtig hypnoterapeut til hjælp kunne mærke store og vigtige forandringer i løbet af ganske kort tid. En hypnoterapeut vil kunne hjælpe dig med at slippe ud af dårlige og negative tankemønstre som bunder i forældede overbevisninger og som er med til at styre din tilværelse i en uhensigtsmæssig retning.

Med hypnose kan du således mærke forandringerne tage form indefra således at du nemmere vil kunne dreje dit liv ind på den sti du ønsker at følge. Hypnoterapi kan være et vigtigt skridt på vejen til en tilværelse fra for angst, stress, afhængighed eller depression, og kan hjælpe dig med at skabe overblik og kontinuitet i din tilværelse. Og arbejder du samtidig med mindfulness i din hverdag vil du hurtigt kunne føle dit energi niveau højnes samtidig med at du får mere overskud og glæde ind i dine daglige aktiviteter.

Du kan bestille tid til professionel hypnose i Haderslev hos hypnoterapeut Nicole Hertz – læs mere på Nicole Hertz’ hjemmeside nicolehertz.dk.

More articles