Er emaljelak til badekar en løsning på en skrammet emalje?

25 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af at dit badekar ikke kan bruges til lange varme karbade på grund af ridser, og pletter på karrets inderside? Så bør du overveje at få badekarret sat flot i stand.

Kan jeg reparere emalje med emaljelak til badekar?

Du kan godt selv male dit badekar indvendig med emaljelak til badekar. Emaljelak er en særlig lak som kan bruges til at ale direkte på emaljen og dermed dække misfarvninger, revner og skrammer.

Resultatet bliver dog sjældent optimalt når man maler et badekar med emaljelak til badekar. Hvis du vælger denne løsning risikerer du at lakken efter kort tid krakelerer eller skaller af. Og så har du ikke rigtig opnået noget som helst.

Lad en rutineret badekarsmaler udføre en reemaljering

Hvis du ønsker en mere permanent løsning på problemet med skrammer og misfarvede plamager bør du investere i en grundig reemaljering af dit badekar.

En sådan kan udføres af en såkaldt badekarsmaler – en fagperson som har specialiseret sig inden for maling af badekar. Selve renoverings processen kan minde om en autolakering – en opgave du aldrig selv ville påtage dig. Og på samme måde bør du ikke selv give dig i kast med en professionel reemaljering af dit badekar.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler som kan hjælpe mig med renovering af badekar?

Hvis du har brug for hjælp til at få gjort kål på de grimme misfarvninger og skrammer i dit badekars emalje kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten hjælper bolig ejere i hele Storkøbenhavn og kan også hjælpe dig med at få dit badekar til at stå som nyt. På blot fire timer kan Emaljespecialisten gennemføre en reemaljering – og efter et lille døgns tid vil du atter kunne tage dit badekar i brug.

Du kan få yderligere oplysninger om renovering af badekar på https://www.emaljespecialisten.dk/emaljelak-til-badekar/ 

More articles