Forebyg tandlidelser med regelmæssige besøg hos din tandlæge

04 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ude over den skolesøgende alder, er tandlægebehandling desværre ikke længere gratis for dig. Men dette behøver ikke at betyde at du skal skippe dine tandlæge besøg – snarere tvært imod. Regelmæssige tand eftersyn med tilhørende rensning kan forebygge mange lidelser i tænder og tandkød. Og oplever du akutte skader på tænderne bør du aldrig tøve med at kontakte en akuttandlæge.

Hvor finder jeg den bedste akuttandlæge i Silkeborg?

Hvis du er kommet til skade med din tand, for eksempel i forbindelse med et traume, eller du oplever pludseligt opståede voldsomme smerter i tanden eventuelt ledsaget af kraftig blødning bør du straks opsøge en tandlæge.

Det er faktisk lige meget hvad tid på døgnet det er, eller om det er i weekenden. Du kan ikke gå rundt med en flækket tand i flere dage. Og blødning plus smerter kan indikere en tandbyld som er bristet hvilket kan forårsage farlige betændelses tilstande i kroppen.

Disse situationer kræver akut behandling – og denne kan du få hos EBdent Tandlægeklinik. EBdent Tandlægeklinik har nemlig tandlæge virke også uden for normale kontor tider når det drejer sig om akutte tilfælde. Du vil kunne få den bedste og mest kompetente udbedring af skaderne på akut basis hos EBdent Tandlægeklinik samt en aftale om opfølgende behandling snarligst herefter.

I tilfælde af akut opståede problemer med tænder eller tandkød bør du ikke lade økonomien bremse dig. EBdent Tandlægeklinik vil altid kunne tilbyde dig en fordelagtig rentefri afbetalings løsning således at du så at sige kan bide regningen for akut tandlæge behandling over i mindre bidder. Og så kan du måske undgå større problemer som ville kunne opstå på længere sigt hvis du i stedet for at gå til akuttandlæge bare lod stå til.

Du kan læse mere om akut tandlæge behandling på EBdent Tandlægekliniks hjemmeside ebdent.dk.

More articles