Wallstickers med citater kan inspirere dig til at leve dit liv på den rigtige måde

31 July 2017 Emilie Jacobsen
image

editorial

Nogle hænger små gule sedler op på spejlet med de ting, som de skal huske. Andre har rammer med citater, der motiverer dem og inspirerer dem hængende. Atter andre har valgt at gå all in og bruge en del af deres væg på at have et eller flere citater hængende, som de synes er vigtige at huske på i det daglige. Det er meget forskelligt, hvad det er, men handler som regel om, hvordan man skal leve sit liv. Det er der nemlig mange forskellige måder at gøre på. 

Hvis du også gerne vil have et eller flere inspirerende citater hængende på din væg, skal du gå efter wallstickers med citater. Det er store klistermærker, som du nemt kan fylde en hel eller en halv væg med. Det er en god måde dagligt at minde dig selv om det, der er vigtigt for dig her i livet. Det vigtigste citat kan du hænge på væggen overfor din seng. Når du åbner øjnene om morgenen, kan du derfor med det samme se det og blive mindet om det. Det kan være, at du gerne vil huskes på, at “livet er det dejligste eventyr”, som H.C. Andersen sagde, eller måske bare “never never never give up” som Winston Churchill sagde. Der er mange muligheder. 

Hvis du gerne vil have et godt overblik over de forskellige wallstickers med citater, der findes, kan du gå ind på webshoppen sohu-wallstickers.dk. De har et stort udvalg. 

Til nogle wallstickers hører der et lille billede. Til citatet ovenfor af Winston Churchill er der for eksempel en bowlerhat, som han var så berømt for at gå med. Til andre citater er der kun ordene, og hvem der har sagt dem. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad man synes er pænest, og hvad man finder mest motiverende. 

More articles