Vask også dit sexlegtøj FØR brug

25 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi håber virkelig, at du har læst enten på nettet, i indlæggelses-sedlen i dit sexlegetøj, som du måske har købt via Purepleasure, at det er vigtigt at vaske og renholde det efter brug, hvis det kan holde til at blive gjort rent.

Dette kan man jo gøre alt fra, at det kan tåle at komme i vaskemaskine, blive vasket i hånden og videre til at blive duppet med vådservietter og måske blive desinficeret.

Sådan noget gør man blandt andet for at undgå, at man får spredt sygdomme med ens partner eller partnere, når man er sammen med andre og bruger sexlegetøj, for selvom der ikke er direkte fysiske penetrering måske, så kan man sagtens overføre sexsygdomme alligevel – såsom ved at dele sexlegetøj.

Men det er også i lige så høj grad for en selv, så ens sexlegetøj ikke bliver en bakterierede, hvor der samler sig mikrober, uhygiejniske forhold med videre på dem, når man har lagt det væk efter brug.

I de tilfælde skal man helst huske at have sexlegetøjet liggende et sted, hvor der er kærligt og rent, men ikke for fugtigt.
Nogle gange er man så udmattet bagefter akten alene eller sammen med en anden eller andre, at man bare smider sexlegetøjet væk under sengen eller lignende.

Her skal man tage sig tiden til at lægge det skånsomt væk.

Men lad os komme retur til det, vi skrev om i rubrikken: vask dit sexlegetøj inden brug.

Dette gælder både, hvis du aldrig har brugt det, eller du har taget det frem efter at have brugt det tidligere – om du så huskede at vaske det efter brug den gang eller ej.

Det handler ikke om at være pertentlig på det område, det er ganske enkelt for din sundheds skyld, og her skal man virkelig ikke gå på kompromis med, hvor sikker man kan være på det område.

 

More articles