Vælg selv firmajulegaver – firmajulegaver anno 2020

21 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mange virksomheder vælger en universal løsning når det handler om julegaver. Dette er nemmere end at skulle ud i butikker og finde på gaver til hver enkelt medarbejder – og det er stadig mere festligt end et gavekort.

Den klassiske julekurv eller julegaveæske er dog ikke helt uproblematisk. Det er nemlig ikke alle som kan få fuldt udbytte af sådan én, uanset hvor varieret den end måtte være i sit indhold. Nogle mennesker drikker ikke alkohol, af personlige eller religiøse årsager. Andre spiser ikke sukkerholdige madvarer, og nogle tåler ikke nødder. Og så er der veganere, laktose intolerante og gluten allergikere at tage hensyn til.

Selv om man altid kan bruge indholdet af en julekurv til mandelgaver eller værtindegaver er det da stadig sjovere at sikre at hver enkelt medarbejder kan få glæde af sin firmajulegave. Dette kan du for eksempel gøre ved at give gavekort – eller ved at benytte muligheden for at lade medarbejderne vælge deres julegaver selv fra et på forhånd fastsat udvalg af gaver.

Gør alle glade med vælg selv firmajulegave

I stedet for bare at investere i den samme kedelige gavekurv med det velkendte indhold af vin, kaffe og slik har du mulighed for at lade dine medarbejdere selv vælge deres firmajulegaver.

Borg & Bigum A/S giver dig mulighed for at oprette en gaveshop på vegne af din virksomhed, i hvilken hver enkelt medarbejder selv kan vælge den gave som passer ham eller hende. Når du opsætter en gaveshop via firmagaver.nu kan medarbejderne få frit valg på alle hylder indeholdende designer varer og spændende udstyr til hjemmet inden for en fastsat prisramme.

Du kan for eksempel vælge at lade din gavebutik udstyre med gaver til 240, 320, 400, 560, 640 eller 800 kroner – eller du kan vælge en gaveshop udelukkende bestående af bæredygtige firmajulegaver. Læs mere på firmagaver.nu

More articles