Vælg selv firmagaver – firmajulegaver anno 2020

21 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Julen er lige rundt om hjørnet – og med den de ventede firmajulegaver. Står du for at skulle bestille firmajulegaver til medarbejdere og interessenter kan du med fordel læse med i det følgende og få inspiration

Lad medarbejderne vælge deres egne firmajulegaver

Det kan godt være op ad bakke at skulle finde på firmajulegaver til helle medarbejder staben. Selv om man kan argumentere for at indholdet af eksempelvis en gavekurv eller en gaveæske kan bruges som gaver i andre sammenhænge hvis modtageren ikke selv kan lide dem er det alligevel sjovere at give medarbejderen noget han eller hun rent faktisk bliver glad for. Derfor er der sjældent nogen one size fits all løsning når det handler om firmajulegaver.

Forærer du samtlige medarbejdere den samme julekurv risikerer du at nogle af medarbejderne – eller måske faktisk ingen af dem – vil kunne bruge hele kurvens indhold. Nogle mennesker spiser ikke sukker og vil derfor ikke have glæde af chokolade, lakrids eller konfekt. Andre drikker ikke alkohol – og så er øl, vin og spiritus også dømt ude. Og så er der der gluten allergi, laktose intolerance og diverse former for religiøst eller kulturelt betingede aversioner at tage hensyn til.

Derfor kan du med fordel lade medarbejderne vælge julegaver selv. Hos Julefabrikken ApS har du mulighed for at lade dine medarbejdere gå på opdagelse i et stort udvalg af firmajulegaver inden for forskellige prisklasser – for eksempel 200, 300, 400, 560 eller 640 kroner. Her finder du såvel køkken redskaber som brugskunst, elektronik, dekorative elementer og værktøj. Alle fra kendte og velansete brands så som Fiskars, Eva Trio, Georg Jensen, Södahl, Kay Bojesen, Stelton, Adax og KitchenAid.

Så hvis du ønsker at give dine medarbejdere medindflydelse på årets julegave indkøb kan du med fordel gøre brug af Vælger funktionen i Julefabrikken ApS’ online shop på https://julefabrikken.dk/ 

More articles