Vælg en professionel glarmester i Bagsværd/Herlev

31 January 2021 Tina Høy

editorial

Har din lejlighed eller dit hus brug for at blive frisket op med nye ruder – måske er nogle af dem punkteret? Eller vil du gøre endnu mere for din boligs udseende og indeklima og skifte både rammer og ruder? Det er prisen værd i forhold til, hvad det gør for boligen.

Hvis du skal sælge din bolig og har gamle ruder og/eller rammer, bør du overveje at investere i nye, da det giver et meget bedre indtryk af boligen, der ser nyere ud. Og måske gør det også noget ved energispild.

Hvad kan glarmestre?

Glarmestre kan endda indramme billeder. Hvis du ikke har brugt glarmester før, ved du måske ikke, hvem du skal vælge. SE GLAS i Bagsværd er dygtige til at reparere vinduer og døre og opsætte ovenlysvinduer.  

SE GLAS har over 30 års erfaring og er faktisk familiedrevet. De laver:

– Alle typer af glasopgaver i eget sliberi
– Glaslager
– Har prøvet alle dele af glarmesterfaget
– Benytter de bedste metoder og værktøjer
– Har rammeværksted og butik i Søborg

Hjælp ikke tyven – få vinduessikring

Mange tænker på glarmestre som nogle, der udskifter vinduer, men de kan også være med til at sikre dit hus mod indbrud. Få sikret dine vinduer, så det ikke er så nemt for tyven at komme ind. Især hvis du bor i hus eller i stueetage er det en god idé at få vinduessikring. Hvis det er besværligt for tyven at komme ind, giver vedkommende måske op. 

Glarmestre udfører reparationer, glasskader, afdækker, ordner vinduer og døre, termoruder, VELUX ovenlysvinduer, indramning af billeder, glasfacader og glasmontre. Det kan være alt fra hærdet og farvet glas, glas til køkken, lyd- og råglas. 

Hvis du vil vide mere om glarmesteropgaver eller få et tilbud, kan du enten besøge SE GLAS’ butik på Søborg Hovedgade 53 eller ringe på tlf. 39 67 87 47. I butikken har du dog mulighed for at se deres udvalg i billedindramninger, glastyper mm. Se glarmester i Bagsværd.

More articles