Vælg det rette webhotel

19 July 2021 Astrid Pedersen

Skal du oprette et website eller en webshop til at understøtte din forretning? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilket webhotel er det bedste?

Det kan godt være svært at beslutte hvilket webhotel som er det bedste til netop dit formål. Når du står for at skulle vælge webhotel eller webhosting bør du nøje overveje dine behov.

Skal du blot have plads til ganske få sider, og er dit website mest af alt et online visitkort for dit firma, har du ikke brug for den helt store forkromede webhosting løsning. Her kan du fint nøjes med en lille pakke hos en af de danske webhosting udbydere som ofte kan tilbyde webhotel med en pris på helt ned til under en tyver om måneden.

Hvis du der imod regner med mange besøgende og derfor har brug for en hosting løsning som kan håndtere større mængder trafik har du brug for et webhotel med en vis båndbredde.

Mange udbydere tilbyder business eller enterprise løsninger som stadig ligger i den billige ende. Og du vil fint kunne nøjes med en sådan når du ønsker et webhotel som kan understøtte en webshop.

Hvad koster et webhotel?

I Danmark kan de fleste udbydere tilbyde relativt billig webhosting med webhotel løsninger der har alle de nødvendige services inkluderet i prisen. Selv de billigste webhoteller kommer med fuld support, backup løsning og høj oppetid. Der følger altid rigeligt med plads og båndbredde til selv de mindste webhotel løsninger.

Du vil kunne oprette et ubegrænset email adresser – og dit webhotel vil med stor sandsynlighed understøtte flere domæner. Det betyder at du ofte vil kunne have mere end én hjemmeside liggende på samme webhotel. Og du vil kunne oprette indtil flere databaser.

Hvis du ønsker yderligere information om køb af webhotel kan du læse videre på https://webhotel-guiden.dk/ 

More articles