Uroer fra Gamcha kan underholde barnet

19 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Tidligere var uroer sådan noget, som man let selv kunne lave ved at have et snorspil og nogle underholdende figurer, man selv konstruerede, som man så kunne hænge henover barnets krybbe eller seng, så den kunne kigge op på det.

Sådan kan man da stadig også selv vælge at lave den slags uroer, hvis man har tid og overskud til det, hvor man selv sammensætter disse snore og laver motiver og figurer eller køber dem, som man så kan hænge over barnet, hvor det skal sove.

Man kan også høre, om andre gider lave den slags til en, og ellers kunne det være en sød overraskelse at give parret, der venter sig.

Men de færreste forældre har overskud til at lave den slags selv, specielt hvis der er børn i forvejen, og man venter den næste i rækken, eller man bare generelt har travlt til at forberede sig til barnet. Så er det nok ikke så højt prioriteret, at man laver en uro.

Betal dig fra det med en uro

Hvorfor skulle man da også lave den slags selv, når man kan få en uro og guirlander fra Gamcha.

Så sparer man lige al den tid ved at skulle lave dem selv, og man ved, at man ender med at have et godt produkt i hænderne, som nok skal give barnet mange hyggelige stunder at kigge op på dette, indtil det falder i søvn – og gladelig vågner til noget genkendeligt.

Selvom det er moderne at lave ting i hånden selv, så kan det også give påmindelser om gamle dage, hvor man ikke havde andre muligheder end at lave tingene selv, fordi man ikke havde råd til at købe noget nyt og fint.

Dette behøver man ikke bekymre sig om, når man handler produkter fra Gamcha, da stort set alle mennesker vil kunne finde råd til disse varer.

More articles