Undgå lort i din sandkasse

23 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du har børn, der skider i sandkassen, så er det nok et andet problem, som du bør tage dig af, end det problem, som vi skal se på her.

For hvis man ser på det udefra som visse kattedyr, så er en sandkasse jo en stor kattebakke, og det er svært at forstå for en kat, at dens udsete toilet ikke er der, hvor den skal besørge.

Så kan en løsning jo være at jage katten eller kattene væk, hvilket man jo kan gøre, hvis man ikke selv ejer den eller de katte.

Men hvem kan lige sidde vagt foran en sandkasse 24/7? Det er der nok ikke nogle, der gider.

Det er dog synd for børnene, hvis de kommer ud til en sandkasse, som de har glædet sig til at lege i, og så stinker den af kattepis, og der ligger kattelort nede i den både i toppen og i bunden.

Det er virkelig uhygiejnisk, så det skal man have gjort noget ved.

Hold lorten væk fra sandkassen

Vores tip her er noget, som også kan være smart i mere end én forstand, for det bedste er faktisk at lægge nogle brædder over sandkassen. Det må gerne være nogle, der er samlet som ét stykke, som man kan lægge samlet over hele sandkassen.

Og hvis der er noget hulrum af en top på denne belægning, så kan børnene endda gemme deres sandkonstruktioner under den til dagen efter, så de ikke blæser i stykker eller regner væk.

Men hovedformålet er, at på den her måde kan katten ikke komme til sandkassen, og det kan andre større dyr heller ikke, så de opgiver ævred.

Hvis man bare smider et net over, så kan dyrene stadig forsøge at skide i sandkassen, og man kan ikke på samme måde bevare de ting, som børnene har lavet i sandet.

Til slut giver vi dig lige et link til at finde den gode sandkasse til dig barn: https://husblog.dk/guide-saadan-laver-du-den-rigtige-sandkasse-til-dit-barn/ 

More articles