Tidsregistrering hjælper dine medarbejdere med at holde styr på tiden

26 July 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når du driver en virksomhed, er det vigtigt, at du kan hjælpe dine medarbejdere på den mest effektive måde. Det gør du blandt andet ved, at du hjælper dem til at arbejde den tid, som du kræver af dem. Det er både vigtigt, at du sørger for, at de selvfølgelig arbejder den tid, som de er ansat til. Dermed ved du, at du får den tid for pengene, som du betaler dem for.

Det er dog også vigtigt, at du sørger for, at de ikke kommer til at arbejde for meget – i hvert fald ikke i længere tid af gangen. Dels gør det, at du skal udbetale en masse penge til overarbejde, eller at de skal være meget væk, fordi de skal afspadsere. Dels kan du ende med stressede medarbejdere, hvis de konsekvent arbejder for meget. 

For at hjælpe dine medarbejdere handler det derfor om, at du får et godt system til tidsregistrering. Dermed kan både du og de få overblik over, hvor meget de arbejder. 

Der findes en række forskellige systemer, der kan hjælpe jer med at registrere arbejdstiden i virksomheden. Det handler derfor om, at I finder den form for system, der passer bedst til jer. Det kan være meget forskelligt, alt efter hvordan I arbejder, og hvor digitalt mindede jeres medarbejdere er. 

Et system, der vil være meget nemt for alle medarbejdere at gå til, er dog det fra anca.dk. Der skal medarbejderne typisk bare scanne sig ind, når de kommer, og scanne ud, når de går fra arbejde. Det er lidt som at stemple ind og ud bare langt mere simpelt. Hvis der er en, der arbejder hjemmefra, eller en, der glemmer at scanne ind eller ud, er det selvfølgelig også muligt at gøre det manuelt. Dermed er der aldrig noget tid, der ikke bliver registreret. Læs mere om anca.dk her

More articles