Sy børnetøj med bomuldsjersey

14 February 2020 Anne-Mette Hansen
Sy børnetøj med bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et godt materiale, som er virkelig nemt at arbejde med. Det er derfor et oplagt valg, når du skal sy tøj til dine børn. Der findes flere stofbutikker rundt omkring i landet, hvor du kan købe bomuldsjersey i metervarer. Men der er også mange online butikker, hvor udvalget faktisk er endnu større. Her kan du sidde og udvælge dine ønskede metervarer, lige når du har tid, og så få dem sendt lige til døren. 

Det kan du sy til dine børn med bomuldsjersey

Når du skal i gang med at sy tøj til dine børn, er der utrolig mange ting, som du kan give dig i kast med. En god idé er at spørge barnet, hvad han eller hun helst vil have. Men det skal selvfølgelig også passe sammen med dine kompetencer i forhold til at sy. Alt efter hvor øvet du er med en symaskine, kan du med bomuldsjersey sy kostumer, kjoler, bluser, bukser, pyjamas eller små accessories. Det er op til dig, hvad du vil forkæle din familie med. Bomuldsjersey giver en god pasform, idet stoffet har lidt elastan og lycra. 

Juels.dk tilbyder metervarer i lange baner

Hos Juels.dk kan du virkelig gå på opdagelse og slå dig løs, når du vil forkæle børnene med nyt hjemmelavet tøj. I deres shop finder du et stort udvalg af farvestrålende bomuldsjersey i metervarer. Der er stoffer med mange sjove motiver eller super cool retro- og vintagejersey, til når du vil sy noget helt unikt. Det er blot om at tænke ud af boksen, når du vælger dine foretrukne bomuldsjersey

Priserne er gode i denne shop. Du kan vælge helt ned til 10 cm af en slags stof. Dog er deres mindste køb 50 cm. Hvilket vil sige, at du min. skal vælge mindst 5 slags stof á 10 cm.

More articles