Spar penge med et samlelån

14 September 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge og har du andre lån, er det værd at undersøge, om du med fordel kan låne flere penge og dermed lave et stort samlelån. Som udgangspunkt er et stort lån billigere i afdrag og renter, end hvis du har flere mindre lån. En af årsagerne er, at man ofte betaler et gebyr til banken, hver gang man betaler et månedligt gebyr. Du kan læse mere her https://bankly.dk/laan/samlelaan.

Du kan finde flere lån du kan ansøge om på sammenligningssiderne på internettet. Det anbefales at du søger mindst tre forskellige lån. Søger du online lån, tager det kun ganske få minutter at sende en ansøgning afsted. Så ved at bruge få minutter med at sende flere ansøgninger afsted, får du et bedre udgangspunkt til at finde det billigste og bedste samlelån. 

Start med en budget

Uanset om du skal tage et almindeligt lån eller et sammenligningslån er det altid en god ide at have et godt overblik over ens økonomi. Start derfor med at skrive alle dine udgifter og indtægter ned. Husk der er ingen grund til at snyde. Det er for at få et overblik. Forskellen mellem dine indtægter og udgifter er, hvad du reelt kan betale af på et samlelån. Det er vigtigt at dit budget ikke er så stramt, at der ikke er plads til en øl eller en kop kaffe med dine venner en gang i mellem. Det er noget de færreste trives ved og det kan gøre dig sårbar.

Husk at tage højde for at du ofte betaler et gebyr hver måned, for hver lån du har i dit budget. Det kan blive til mange penge, du kan bruge på at betale dit lån af i stedet for. Har du aldrig lagt et budget ,kan du finde mange skabeloner på nettet. 

More articles