Spar masser af tid ved at lade et bureau arrangere din fodboldrejse

01 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hører du til dem, der godt kan lide at arrangere en rejse selv og finde frem til de allerbedste deals på flybilletter og hoteller, kan du godt komme til kort, hvis du drømmer om at arrangere en fodboldrejse. Det kan nemlig være svært at få fat på billetter til at se nogle af de største fodboldhold. Hvis du for eksempel drømmer om en fodboldrejse til FC Barcelona, kan du ende med at bruge meget tid foran computeren for at få fat på billetter til kampene. 

I stedet for at bruge så meget tid på det, tid, du jo kunne have brugt på noget andet, kan det være en god ide for dig, at du i stedet får et bureau til at arrangere rejsen for dig. Det kan for eksempel være det danske bureau fodboldpakker.dk. De har stor erfaring med at arrangere fodboldrejser til en række forskellige byer med store fodboldhold, deriblandt også til Barcelona. 

Der er tænkt på det hele, når du rejser med fodboldpakker.dk

Når du rejser med fodboldpakker.dk, sørger de ikke bare for at booke billetter til kampen, booke værelse på et hotel og finde flybilletter til at komme ud og hjem. De sørger også for, at du kan få adgang til en lounge, hvor du kan købe mad og drikke under kampen, de giver dig en folder med seværdigheder i byen, og ikke mindst får du en forsikring, hvis kampen skulle blive aflyst, rykket, eller det ikke er muligt for dig at komme af sted på grund af coronarestriktioner. 

Dermed er der altså virkelig tænkt på alt, når du rejser med fodboldpakker.dk. Det er nok også en af grundene til, at de har fået så gode anmeldelser på Trustpilot. De har en score på hele 4,8 på Trustpilot, hvilket siger noget om deres høje niveau. Hvis du skal have nogen til at arrangere din rejse, er de derfor bestemt værd for dig at overveje. 

More articles