Spar mange penge med effektiv fejlsøgning af el-gulvvarmekabler

29 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Varme i gulvet er noget af det lækreste – når det virker. Når det ikke gør, kan det blive en dyr fornøjelse for dig at få det repareret. Det er jo ikke muligt at se nettet med gulvkabler. Derfor kan det blive meget svært at afgøre for reparatøren at afgøre, hvor han skal sætte ind henne.

Sådan behøver det dog heldigvis ikke længere at være. I dag findes der nemlig fejlsøgning af el-gulvvarmekabler, der er så præcise, at der bare behøver at blive flyttet en enkelt flise for at kunne udbedre fejlen. Det er med til at gøre, at du sparer rigtig mange penge i forhold til tidligere, hvor det sagtens kunne kræve, at du brækkede langt flere fliser op for at få udbedret fejlen. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med denne form for fejlsøgning, er Aarhus Termografi. De har stor erfaring på området og kan udføre fejlsøgning på en række forskellige former for installationer. De kan derfor nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor din gulvvarme ikke længere virker, og hvor du skal sætte ind. 

Muligt at fejlsøge stort set lige meget hvad 

Måske tænker du, at det ikke vil være muligt for Aarhus Termografi at fejlsøge hjemme hos dig. Der kan være noget, der gør, at det ikke lige ville kunne lade sig gøre. Men Aarhus Termografi kan fejlsøge stort set over alt. Det kan være på selve badeværelset og på en trappe, hvis kablet går forbi den. Det kan være på kabler, der er kortsluttet, kabler, der er afledt til jord, kabler, der er brændt over og kabler, der slet ikke længere har en forbindelse. Altså stort set alle situationer. 

Passer din situation ikke med en af de ovenstående, kan du altid kontakte Aarhus Termografi for at få hjælp alligevel. Med deres 25 år erfaring på området vil de i hvert fald helt sikkert kunne gøre et forsøg. 

More articles