Slip for det hårde slid – køb en smart robot plæneklipper

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vi går langsomt, men sikkert, imod lysere og varmere tider. Lige om lidt er det sommer, med alt hvad der hører til. Som ejer af et hus med have ser du sikkert frem til hygge i haven med glæde og forventning.

Hvad de færreste have ejere dog glæder sig til er de mange timer som bruges på græsslåning – især hvis plænen har en vis størrelse. Græsslåning er hårdt og utaknemmeligt arbejde som kræver en del tid og kræfter. Er du en af dem som gladelig undværer dette stykke arbejde kan du med fordel overveje at skifte den gamle græsslåmaskine ud med en robot plæneklipper.

Hvorfor anskaffe en robot plæneklipper?

Der er mange gode grunde til at vælge en moderne robot plæneklipper som din næste plæneklipper. I hvert fald hvis du ikke ligefrem nyder den hårde tjans med græsslåning flere gange om ugen i den varme sommer periode.

Med en robot plæneklipper behøver du nemlig ikke at løfte en finger i forbindelse med denne lettere uinspirerende del af have arbejdet. Din robot plæneklipper vil nemlig klare græsslåningen for dig lige når du ønsker det, så du til hver en tid kan nyde synet af en veltrimmet græsplæne.

De nyere robot plæneklipper modeller kan næsten tænke selv, og er forsynet med fint følende sensorer som gør det muligt at opnå endog særdeles smukke resultater ved anvendelse af en robot plæneklipper. Du kan således få frigivet tid til mere spændende aktiviteter når du vælger at lade en robot plæneklipper forestå trimning af din plæne eller du kan blot læne dig tilbage, slappe af og nyde duften af nyslået græs.

Hvordan bruges en robot plæneklipper?

Når du køber robot plæneklipper skal du være opmærksom på at anvendelse heraf fordrer nedfræsning af kanttråd eller montering af kanttråd til robot plæneklipper i plænens højde. Hvis du ønsker mere information omkring robot plæneklipper kan du læse videre på husblog.dk

More articles