Skal det være med eller uden Love Lingeri?

18 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du den vittighed med, at det er mærkeligt, at kvinder bruger så mange penge på sexet undertøj, når vi alligevel helst vil se dem uden?

Det er måske en sandhed med modifikationer, for der er jo ikke noget mere lækkert, end når man kan se det meste og så alligevel langt fra. Så tæt på, og så er man stadig ikke ved at være der.

Måske er det en tradition fra gamle dage, hvor man brugte mere besværligt undertøj til kvinder – der senere blev til lingeri – men de trods alt var helt dækket til, så hvis man fik set det undertøj, så var man virkelig eksklusiv!

Man var formentlig den, der skulle giftes med kvinden, eller også var man på en saloon og så bare lige en smule af danserne, når de kastede benene op – eller men besøgte en prostitueret.

Nu er sexet undertøj lidt lækkert, man gemmer til ens udkårne, der så var det aller helligste at se ved en.

Sæt pris på det lækre lingeri

For med tiden kom der jo almindeligt undertøj til, og kvinderne blev frigjort og gik rundt i det eller helt eller delvist nøgne.

Sådan noget lingeri var en fastholdelse af kvinden i et gammeldags mand/kvinde-mønster, så det gad de i hvert fald ikke have på.

Bikinien kom til, og så var der virkelig ikke så meget overladt til fantasien længere, når alle mennesker kunne tage en tur på stranden og se det meste ved de kvinder, der var dernede.

Så når kvinder nu om dage køber lingeri fra blandt andet Love Lingeri, så gør de det, fordi de gerne vil iføre sig noget lækkert, der ikke bare er noget almindeligt undertøj.

Og viser man det frem for andre, så er man virkelig heldig.

Derfor er det også en virkelig eksklusiv gave at give til en kvinde, fordi man gerne vil se hende i det, for det er nemlig noget stort at få lov at se hende sådan.

More articles