Skab et hyggeligt skandinavisk look i dit hjem med et plankebord

15 September 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du godt kan lide den skandinaviske stil, er det oplagt for dig, at du anskaffer dig et plankebord. Det er et praktisk bord med et rustikt look, der vil se rigtig godt ud for dig at have stående i spisestuen. 

Vil du have et bord, der er noget lidt udover det sædvanlige, bør du vælge et plankebord, der er håndlavet. Det håndlavede bord vil have små finurligheder, der netop er med til at gøre det så spændende at se på. Dermed kan det virkelig være med til at give karakter til dit hjem. 

Der er ikke så mange steder, hvor du har mulighed for at købe unikke, håndlavede plankeborde. Et af de steder, hvor du har mulighed for det, er dog hos hipstory.dk. De har specialiseret sig i at fremstille plankeborde i en høj kvalitet, og du kan derfor finde et stort udvalg af forskellige former for borde hos dem. 

Når du skal vælge et plankebord, er der en række forskellige detaljer, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder ud af, hvor stort et bord du har brug for. Det kommer selvfølgelig både an på, hvor meget plads der er i dit hjem, hvor mange personer I er, der normalt bruger bordet, og hvor ofte du har gæster. Hos hipstory.dk kan du vælge mellem borde til fire eller seks personer. 

Du bør også overveje, hvilken form for behandling af bordet du ønsker. Det er nemlig vigtigt i forhold til, hvor mørkt bordet kommer til at være. Hos hipstory.dk kan du vælge mellem flere forskellige overfladebehandlinger og dermed få det look, som du gerne vil have. 

Udover plankeborde kan du også få flere forskellige andre møbler hos hipstory.com. Det er for eksempel hylder og vinholdere. Ved at vælge den samme producent til en række af dine møbler kan du nemmere skabe et mere uniformt look i dit hjem. 

More articles