Skab bedre konvertering med optimerede SEO tekster

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Fungerer din hjemmeside eller din online shop som den skal, men oplever du stadig problemer med manglende besøgende og der af følgende lav konvertering? Så er det en god idé at tjekke om indholdet på dine sider er optimeret, og om teksten på din hjemmeside har den rette kvalitet og volumen. Hvis ikke bør du få fat på en dygtig tekstforfatter som kan hjælpe dig med udfærdigelse af SEO tekst.

Hvad er en SEO tekst?

En SEO tekst kan dække over flere forskellige typer tekst til hjemmeside. Fælles for alle SEO tekster, hvad end der er tale om kategoritekst, produktbeskrivelser, blogs eller online virksomheds præsentationer er at de overholder en række krav til udformning og indhold, og at de lever op til temmelig høje standarder hvad angår syntaks og semantik.

En kategoritekst er for eksempel andet og mere end blot en slavisk gennemgang af alle varerne i en bestemt produkt kategori. Du bør altid satse på at optimere kategoritekster i din webshop da kategorisiderne ofte er kundens indgang til de enkelte produkter. Dermed udgør kategorisiden en væsentlig del af din kommunikation med kunden. Således bør en kategoritekst altid være relevant og vedkommende, og udformet til at hjælpe kunden med at foretage den rette beslutning om et køb.

Samtidig kan en kategoriside tjene en vigtig online marketing funktion som landing page for SEO eller SEM kampagner. Og derfor er det utroligt vigtigt at en kategoritekst er forfattet af en dygtig skribent med den sproglige værktøjskasse såvel som sine SEO kundskaber på plads.

Hvor finder jeg en SEO skribent som kan forfatte skarpe SEO tekster til min hjemmeside?

Du kan finde dygtige tekstforfattere og skribenter med særligt speciale inden for SEO tekster hos det danske content marketing bureau Wordpens. Klik ind på hjemmesiden https://wordpens.com/seo-tekster/ og få yderligere information om SEO tekster.

More articles