Skab balance i dit liv med en god massage

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og føler dig udbrændt i hverdag, eller døjer du med smertefulde spændinger i dine muskler? Så skulle du prøve massage.

Hvorfor gå til massage?

Måske opfatter du mest af alt massage som en slags luksus eller wellness behandling som bør reserveres til særlige anledninger, for eksempel udlands ophold på dyre hoteller. Men faktisk bør du i et vist omfang inkorporere massage som en del af din sundhedsrutine, på lige fod med gode kostvaner og den rette mængde motion.

Massage har nemlig flere velgørende effekter end blot det øjeblikkelige velvære du oplever mens du ligger på briksen og lader din krop ælte igennem af en dygtig massør. En massage er en enestående mulighed for at lade kroppen nulstille sig og finde tilbage til sin naturligt harmoniske tilstand.

image

Ved massørens berøring vil der udløses signalstoffer i din krop så som endorfiner og oxytocin, som bibringer en følelse af tryghed, glæde og afslapning. Disse signalstoffer lægger samtidig en dæmper på det sympatiske nervesystem således at dette får en velfortjent pause. På den måde kan du faktisk dulme stress symptomer og give kroppen en chance for at genfinde sin egen balance.

Der ud over vil den øgede blodgennemstrømning i muskler og væv bidrage til kroppens naturlige udrensning hvilket betyder at ophobede affaldsstoffer bortskaffes samtidig med at musklerne tilføres ilt og næring. Dine spændinger vil blive løsnet op, og eventuelle smertefulde myoser forsvinde.

Allerede efter første massage session vil du kunne mærke en forbedring i din tilstand. Og med et behandlings forløb bestående af massage med regelmæssige mellemrum vil du få de langsigtede effekter så som bedre nattesøvn og mere overskud i hverdagen at føle.

Hvor kan jeg få en professionel massage på Frederiksberg?

Hvis du er på udkig efter en dygtig massør på Frederiksberg kan du finde hvad du søger hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik. Bestil tid på kiropraktor-frederiksberg.dk.

More articles