Reparation af badekar ved professionelle fagpersoner

06 July 2020 Astrid Pedersen

Elsker du den afslappende fornemmelse af at nedsænke dit legeme i et varmt og duftende karbad – men hader du de mange ridser, skrammer og misfarvede plamager, som præger dit badekar? Så kan du med fordel læse med her.

Mit badekar er slidt og skrammet – skal jeg skifte det ud?

Hvis emaljen i dit badekar er misfarvet af kalk og okker, og måske endda revnet flere steder, kan det ikke tilrådes at du bruger det til lange lune karbade. Men du behøver heller ikke at skifte det ud – for det kan med stor sandsynlighed blive rigtig flot igen med en ny emalje.

Hvordan foregår reparation af badekar?

Hvis du vælger at lade de dygtige fagfolk fra Ny Emalje forestå reparation af badekar vil de først og fremmest foretage en vurdering af skadernes omfang og dernæst give dig et overslag på pris og tidsforbrug.

Når I er blevet enige vil badekarsmalerne sørge for at dække dit badeværelse af på behørig vis. Dernæst vil selve oprensning af badekarrets inderside blive udført. Processen er ikke ulig en autolakering. Badekarret vil blive renset indvendig, og diverse huller, revner og skrammer vil blive spartlet ud. Karrets inderside vil blive slebet således at den fremstår helt glat og ensartet. Grunder, som skal sikre at den nye emalje binder optimalt, vil blive påført i et par lag, og sluttelig vil den nye emalje blive sprøjtelakeret på.

Emaljen består af en blanding af akryl og uretan, og hærder hårdt og stærkt op i løbet af et lille døgns tid. Herefter vil dit badekar stå som nyt, med en skinnende og modstandsdygtig emalje, parat til at udgøre rammen om din hjemmespa de næste mange år.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på reparation af badekar kan du indhente et sådant hos Ny Emalje via hjemmesiden ny-emalje.dk

More articles