Rengøringsudstyr og rengøringsmidler – find det online

15 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du i rengørings branchen? Så læs med her, og få tips til hvor du finder de billigste rengøringsmidler og ditto rengøringsudstyr.

Bestil rengøringsmidler en gros hos Rengros ApS

Rengros ApS er branchens foretrukne leverandør af rengøringsmidler – og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest leverer Rengros ApS rengøringsmidler og tilbehør til rengøring i top kvalitet. Og så holder Rengros ApS nogle af markedets laveste priser.

image

Find rengøringsudstyr hos Rengros ApS

Foruden rengøringsmidler i top kvalitet kan du hos Rengros ApS også købe alle de forskellige former for udstyr som påkræves i forbindelse med effektiv og professionel rengøring. Rengros ApS er for eksempel leveringsdygtig i støvsugere af industriel standard – i mange forskellige designs.

Hos Rengros ApS finder du såvel den klassiske støvsuger som robotstøvsugere, centralstøvsugere, ledningsfri støvsugere og rygstøvsugere. Og du kan købe tilbehør så som filtre og poser der passer til de enkelte modeller.

Foruden støvsugere kan du hos Rengros ApS finde de solide og hårdføre våd/tør suger som især er populære i forbindelse med industri rengøring. Denne type støvsuger kan du med stor fordel vælge hvis du har brug for at støvsuge og vaske gulvet på én og samme tid.

De store, effektive feje og suge maskiner kan benyttes til store gulv arealer, for eksempel i lagerbygninger eller industri haller. Du kan vælge en af de smarte skure eller polér maskiner til bonede gulve eller gulve med lignende behov for grundig pleje og polering.

Til tæppe belagte gulve finder du hos Rengros ApS et stort udvalg af tæpperensere. Har du behov for at højtryksspule fliser eller anden udendørs belægning kan du vælge at investere i en højtryksrenser. Og til rengøring af eksempelvis industri ovne eller andet køkkenudstyr kan du vælge en damprenser.

Klik ind på Rengros ApS’ hjemmeside rengros.dk og find det rengøringsudstyr du har brug for.

More articles