Rammer det dig på din stolthed at få vejledning til indretning?

13 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle mennesker, der helt selv mener, at de bestemt har forstand på indretning, selvom de ikke er uddannet til det – men de ved lige, hvordan de godt kunne tænke sig, at deres hjem skal se ud.

Dog skal dette jo oftest gøres og eniges om i samråd med andre, og så kan man blive uenige om, hvordan man skal gøre det.

Så er det måske enlige, som ikke går så meget op i den slags og mere ser på det praktiske ved indretningen end det æstetiske, og man kan da sagtens også skille disse to ting ad og stadig kalde dem for indretning.

Måske står man meget specifikt og skal bruge indretning vejledening i Kolding, hvor man har til huse, hvor vi her ser på det som en privatbolig, end at der er tale om en forretning.

Få dog hjælp til den indretning!

Så vil man måske stadig hårdnakket påstå, at man selv bedst ved, hvordan der skal indrettes i hjemmet, men måske kan man så endda ikke se udover, hvad der ville passe til ens hjem både praktisk og æstetisk, hvor man ser på alt med møblernes placering til de små nipsgenstande, man gerne vil have ind i ejendommen.

Man kan søge sig frem til inspiration på nettet, men det ender ofte med at blive ud fra ens præferencer, hvorfor man måske aldrig får opdaget de spændende ting, der kunne gøre ens indretning (endnu) mere interessant.

Det er her, man måske skal se på vejledning og rådgivning til denne indretning, og det kan så både være fra ens familie og venner, der ikke er begravet så dybt i ens egen indretning, eller man kan få hjælp udefra af professionel instans.

Det behøver ikke betyde, man så er uden betydning, for man har jo selv den sidste afgørelse hver gang – det er trods alt en selv, der skal leve med det!

More articles