Pudsning af væg – kan du selv gøre det?

12 August 2020 Silje Hansen

editorial

Hvis du går og drømmer om at forny dine vægge, så kan en pudsning af væggene gøre underværker. Det kan være, at du har rå vægge, tapet eller glasvæv, som du ikke synes, klæder din bolig. Heldigvis så er der god hjælp, hvis du får lavet en pudsning, og du vil opleve, at dine rum får en helt anden udstråling.

Det kan både være aktuelt for dig, som har boet i den samme bolig i mange år, eller for dig som har købt en bolig, du gerne vil istandsætte. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, er det et arbejde, du selv kan kaste dig over? Eller er det noget, du helst skal hyre hjælp til?

Er pudsning af vægge gør-det-selv-arbejde? 

Det korte svar er ja. Det er en opgave, du godt selv kan lave. Det er selvfølgelig bare rigtig vigtigt, at væggene du arbejder med er faste, og der f.eks. ikke sidder løst tapet eller glasvæv. Hvis du begynder at arbejde ovenpå dette, så vil det kunne ryge af. Og de fleste vil selvfølgelig gerne ende med en væg, som er både helt glat og ensartet. 

Når alt dette er sagt, så kan det være godt givet ud, at der hyres professionelle til at lave arbejdet for dig. På den måde er du helt sikker på, at håndværket er i top, og at du får de vægge, du går og drømmer om. Næste skridt kan derfor også være, at du kontakter et malerfirma.

Her kan du også få indhentet en pris på, hvad det vil koste dig at bruge dem. Her skal du nok forvente, at de ikke kan give dig en pris på stående fod – prisen vil nemlig også afhænge af, hvilken stand dine nuværende vægge er i. Hvis du vil starte med at finde en pris på, hvad pudsning af væg vil koste, kan du starte her. 

More articles