Professionel vinduespolering – når vinduerne skal stråle om kap med solen

04 May 2020 Astrid Pedersen
image

Vinduespolering, vinduesvask og vinduespudsning er nogle af de pligter, vi har en tendens til at udskyde. Det er allerede slemt nok at skulle afsætte tid til rengøring af boligen, men dette kan være nødvendigt for at opretholde en høj hygiejne standard.

Pudsning og polering af vinduer ryger derfor som oftes nederst på to do listen, da rene vinduer ikke er kritisk for en god hygiejne. Om efteråret og om vinteren, hvor alting alligevel er gråt i gråt uden for, ser man ikke snavset. Gardinerne er trukket for, eller persiennerne rullet ned. Det er mørkt når man tager hjemmefra, og mørkt når man kommer hjem. Og der er heller ingen idé i at vaske vinduerne, når det alligevel kan risikere at begynde at regne eller sne lige når man er færdig.

Vinduespolering er en god investering

Men når foråret melder sin ankomst med længere dage og skarp sol, vil man tydeligt kunne se hvor grimme og snuskede vinduerne tager sig ud. Luft forurening og regnvand sætter deres tydelige spor på vinduernes yderside. Ruderne vil typisk fremstå uigennemsigtige og grimede, og vindues rammerne vil være fyldt med snask og skidt. Her vil en grundig og effektiv vinduesvask med efterfølgende pudsning og polering være på sin plads.

Hvis du ikke selv kan overskue denne opgave, er der til alt held hjælp at hente fra professionelt hold. Hos rengørings og ejendoms service virksomheden Aamann & Wulff kan du få et skarpt tilbud på vinduespolering af alle vinduer i dit hus eller i din lejlighed. Aamann & Wulff tilbyder vinduesvask og vinduespolering af selv de mest besværlige vinduer, og har det rette udstyr til at kunne komme op i højden ved etage ejendomme.

Når du vælger at lade Aamann & Wulff pudse dine vinduer, er du sikker på et smukt og skinnende resultat. Læs mere på aa-w.dk

More articles