Professionel nedfræsning af kanttråd

19 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sommertid er tid til græsslåning. Når først plænen får lidt regn, lidt sol og lidt næring vil den som regel skyde i vejret med et hæsblæsende tempo.

Hvis du ikke orker at skulle slå plænen manuelt kan du med fordel anskaffe en robotplæneklipper. Men før du sætter din robotplæneklipper i arbejde skal du sørge for at få nedgravet eller nedfræset den dertil hørende kanttråd.

Kan jeg selv udføre nedfræsning af kanttråd til min robotplæneklipper?

Mange have ejere har forsøgt sig med selv at nedfræse kanttråd i forbindelse med at de har anskaffet sig en robotplæneklipper. Langt de fleste af disse bliver overraskede over hvor krævende og besværligt en opgave der her er tale om. Der ud over vil det være svært at opnå det optimale resultat hvis man ikke har det rette professionelle håndelag, en vis rutine og erfaring, og en god portion tålmodighed.

Først og fremmest skal afgrænsnings kablet ligge i den helt rette dybde. Hvis det ligger alt for dybt risikerer du at din robotplæneklippers sensorer ikke kan registrere den. Og så risikerer du at robotplæneklipperen render ud på vejen eller ind i dine blomsterbede og hærger dem.

Hvis din kanttråd til gengæld ligger for tæt på overfladen kan den blive blotlagt ved regnskyl eller lignendende. Derpå opstår der risiko for at legende børn hunde eller andre dyr snubler over den eller vikler sig ind i den. Ud over det at barnet eller dyret kan komme til skade, skal du så også ud og grave din kanttråd ned på ny.

Hvis du ønsker at din kanttråd monteres ordentligt fra starten af kan du med fordel kontakte Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk er en virksomhed som har specialiseret sig inden for alt hvad der vedrører robotplæneklippere, lige fra installation af den medfølgende app til praktisk opsætning og justering af indstillinger på selve robotplæneklipperen – og så selvfølgelig nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipperen. Du kan læse mere på kabelnedlaegning.dk

More articles