Prøv nye måder at rejse på

10 March 2020 Astrid Pedersen
Prøv nye måder at rejse på

Går du og drømmer om at prøve en anderledes og spændende måde at rejse på? Så er der den dag i dag flere muligheder end nogen sinde før. Markedet for oplevelses rejser og ukonventionelle rejse metoder til destinationer, som før hen var off limits, er formelig eksploderet inden for de seneste år.

Rejse publikummet er blevet mere og mere krævende, og ønsker rejser, som byder på utraditionelle oplevelser og uopdaget territorium. Derfor har mange rejsebureauer taget de usædvanlige rejsemål og rejseformer til sig – og således behøver du ikke selv at være den store rejse arrangør for at få en spændende ferie med unikke oplevelser.

Oplev verden på hesteryg med en rideferie eller ride ekspedition

For eksempel har du muligheden for den ultimative natur oplevelse, når du vælger hesten som dit transport middel. Mange rejsebureauer har specialiseret sig i rejser, som foregår helt eller delvist til hest. Du kan for eksempel vælge at tage på ride safari i et af de afrikanske lande, hvor du i reservaterne kan opleve giraffer, bøfler, gnuer, næsehorn, zebraer og mange andre eksotiske dyr på tæt hold. Eller du kan vælge at deltage i en ride ekspedition, som i løbet af et par uger bringer dig på gennem den sydlige del af det amerikanske kontinent – gennem floder, over bjerge, og på tværs af vidstrakte sletter.

Prøv en spændende og klimavenlig togrejse gennem Europa

I disse tider, hvor klimaet er et væsentligt fokus punkt, er en togrejse et kæmpe hit. Oplev de smukke strækninger fra det nordlige til det sydlige Europa fra en luksus togkupé, og få hele rejsen med. Besøg de historiske hovedstæder med tog – og se den flotte natur, med hvilken vort gamle kontinent er beriget.

Hvis du vil læse mere om anderledes rejseformer og spændende rejsemål, kan du med fordel klikke forbi rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

More articles