Power automate kurser – find de bedste i København

12 September 2022 admin
image

editorial

Medarbejdere, der deltager i it-kurser, føler en følelse af at have opnået noget og er tilfredse med deres arbejde. De lærer nye arbejdsmetoder, som gør dem mere effektive og produktive. Desuden føler de sig mere sikre på deres evner og er bedre i stand til at opfylde kravene i deres job.

IT-kurser hjælper også medarbejderne med at holde sig ajour med den nyeste teknologi. De lærer om nye værktøjer og om, hvordan de kan bruge dem i deres arbejde. Dette gør dem til mere værdifulde medarbejdere, da de kan bidrage mere til virksomheden med deres nye færdigheder.

Hvad er Power Automate, og hvorledes bruges programmet?

Microsoft Power Automate (tidligere Microsoft Flow) er en cloud-baseret platform, der hjælper dig med at automatisere arbejdsgange på tværs af forskellige programmer og tjenester. Med Power Automate kan du:

– oprette forbindelse til over 200 forskellige applikationer og tjenester, her under Office 365, Dynamics 365, Salesforce, Twitter og Google Sheets

power automate kurser

– udløse arbejdsgange og work flows baseret på betingelser som f.eks. indgående e-mails eller filer, der er uploadet til en mappe

– Opret effektive automatiserede processer, der kan hjælpe dig med at spare tid og kræfter

Opgrader dine medarbejderes kompetencer med et inspirerende Microsoft Power Automate kursus

Hvis du vil have dine medarbejdere til at begynde at udnytte Power Automate, skal du sende dem på et kursus. Hos 4D kan du finde både begynder- og avancerede Power Automate kurser. Disse kurser er designet til at hjælpe medarbejderne med at lære at bruge Power Automate til at automatisere deres arbejdsgange.

4Ds kurser bliver tilrettelagt af eksperter, der har mange års erfaring med at bruge Power Automate. De vil lære dine medarbejdere, hvordan de kan bruge Power Automate til at spare tid og kræfter i deres arbejde.

Hvis du vil vide mere om 4Ds kurser, kan du besøge kursus udbyderen på dennes hjemmeside 4d.dk.

More articles