Optimer din markedsføring med email marketing

13 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

De fleste virksomheder med en solid marketing strategi benytter sig af email marketing – og det bør du også gøre, hvis du ønsker at markedføre din virksomhed på professionel vis.

Hvad er email marketing?

Email marketing består i al sin enkelthed i udsendelse af kommercielle beskeder – det vil sige, en form for reklamer – i form af nyhedsbreve til en skare af interesserede personer, som på forhånd har indvilliget i at få tilsendt disse mails. Dette sker som regel ved opskrivning på en mailing liste, eller ved at krydse ja tak i et felt i forbindelse med et online køb eller tilmelding til en ditto service. Det kan for eksempel være et abonnement eller en kundeklub, som giver adgang til rabatter og særlige ydelser.

Når du indlemmer email marketing som en del af din overordnede marketing strategi, vil du typisk være interesseret i at opnå et af følgende mål: Loyalitet, tillid eller brand awareness. Du søger, med andre ord, at forbedre forholdet til eksisterende kunder gennem email marketing, og derved tilskynde til gentagne køb eller mersalg. Email marketing kan også anvendes til at erhverve nye kunder, eller eventuelt dele tredjeparts annoncer.

Email marketing er en af de mest effektive måder, hvorpå du kan nå ud til såvel nye som eksisterende kunder, idet du får direkte adgang til kundens opmærksomhed gennem vedkommendes inbox. Dette er lige et skridt tættere på kundens private sfære end eksempelvis en søgemaskine eller en website, hvor du kan vise annoncer.

Hvor kan jeg få hjælp til email marketing?

Vil du vide mere om email markedføring, kan du altid kontakte det professionelle online marketing bureau Adtimize. Hos Adtimize finder du nogle af Danmarks førende kompetencer inden for SEM (Search Engine Marketing), SEO (Search Engine Optimization), SOME (Social Media) marketing og altså også email marketing.

Hos Adtimize kan du få kyndig og professionel rådgivning omkring din markedsføring strategi – læs mere på Adtimize.dk

More articles