Opret en indbydende webshop

25 August 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kan uden tvivl ligge inde med de bedste produkter eller den bedste service i landet, som du vil sælge til folket af den bedste kvalitet og til den bedste pris, men hvis dit webshop system ligner noget fra dengang, hvor internettet var noget, som et fåtal havde, så kommer du nok ikke til at sælge særligt meget.

Så hvad skal der til for, at man kommer til at finde din webshop spændende at handle på, så man næsten føler, man kan sammenligne det med den hyggelige tur, som det er at tage ud at shoppe?

Jo, det vil vi komme med nogle forklaringer til, som der er flere mennesker, der har givet udtryk for, at det er nogle ting, som de sætter pris på ved en god webshop.

For det er altid folket, der har ret her, så dem bør du lytte til.

Lok kunderne til at blive på din webshop

Som det første skal du gøre den overskuelig med enkle farver og emne/kategorier.

Det duer ikke at kaste en masse produkter i hovedet på den potentielle køber med det samme, for det svarer lidt til den insisterende sælger i en butik, der er anmassende, hvor man bare helst vil gå lidt rundt og ose for sig selv.

Derfor skal der ikke være alle mulige unødvendige ting at se på, og du skal præsentere det vigtigste først, der gør din webshop autentisk og fortrolig at besøge.

Der skal være en nem søgefunktion, der er til at finde, da mange springer direkte til dette led, hvis de leder efter noget bestemt.

Dernæst kan man så ved denne søgning sørge for, at der popper nogle relaterede varer eller servicer op, der kan lokke brugerne til at købe mere.

Hvis der så også bliver lokket med gode tilbud og rabatter, så vil folk blive og shoppe rundt, inden de går til indkøbskurven for at afslutte handlen.

More articles