Nyt tag – eller en renovering af det gamle?

20 October 2022 Camilla Sørensen

editorial

Tagrenovering er en af de opgaver, som ofte bliver udført af håndværkere. Det kan være svært at vide, om ens tag trænger til en kærlig hånd eller ej.

I denne artikel giver vi et bud på, om dit tag skal have nyt tag eller blot en renovering. Vi gennemgår også, hvilken tømrer du kan kontakte for opgaven. Hvis du vil vide mere, er du mere end velkommen til at læse med her!

Hvornår ved man, at taget trænger til en kærlig hånd?

Man kan typisk se, om dit tag trænger til en kærlig hånd ved at observere det nøje. Hvis der er synlige skader såsom revner og brud på tagpap eller tegl, skal det udbedres hurtigst muligt. Også løse eller faldende tagsten skal fikses øjeblikkeligt. Hvis du ser alger eller mos på taget, kan det være tegn på forringelse af materialerne og bør derfor tages alvorligt.

Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at få en professionel til at kigge nærmere på taget.

nyt tag

Vil jeg være i stand til selv at renovere mit tag?

Det afhænger helt af, hvor omfattende skaderne er og din egen viden omkring opgaven. Hvis der blot er mindre skader som revner eller løse/faldende tagsten, kan man typisk udbedre disse selv med den rette udstyr og materialer. Men hvis skaderne er mere omfattende, kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Hvem skal jeg kontakte til en tagrenovering i Varde?

Det afhænger selvfølgelig af dine præferencer og budget. Du kan altid tjekke udvalget af tømrervirksomheder i Varde på nettet for at sammenligne priser og anmeldelser. Vi kan dog varmt anbefale firmaet Tømrerfirmaet Just, som har flere års erfaring med tagrenoveringer samt nyt tag i Varde-området. De tilbyder både renovering og udskiftning af tag, så du kan være sikker på kvalitetsarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte dem for en gratis og uforpligtende vurdering af dit tag.

More articles