Nyd den danske sommer med en overdækket terrasse

15 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at få bygget en lækker træterrasse til din bolig? Så kan du med fordel vælge at lade dele af den overdække.

Hvorfor skal jeg vælge en overdækket terrasse?

Der er mange gode grunde til at vælge at lade terrassen helt eller delvist overdække. Du vil først og fremmest kunne få det maksimale ud af sommeren hvis din terrasse er forsynet med en overdækning under hvilken familien kan søge ly for regnen og læ for blæsten på de knap så solrige dage.

Det er rart at have mulighed for at nyde udelivet selv om solen ikke stråler fra en skyfri himmel. Og med en overdækket terrasse vil du samtidig kunne have glæde af terrassen langt ud på efteråret – måske endda året rundt, hvis terrassen også er forsynet med skydevinduer og en smart terrassevarmer.

Find inspiration til overdækket terrasse online

Hvis du ønsker at lade en overdækket terrasse opføre i din have er det en god idé at undersøge mulighederne herfor. Og lige så vigtigt er det at vælge den rette person til opgaven.

En træterrasse er et større projekt, og skal helst passe perfekt til dit hus og til din have. Derfor bør du vælge at lade en dygtig håndværker med særligt speciale inden for træterrasser om at designe og udføre din terrasse konstruktion. På den måde er du garanteret et smukt og holdbart resultat i form af en terrasse som føjer værdi til såvel din bolig som til familiens livskvalitet.

En sådan håndværker finder du i tømrermester Andreas la Cour, som igennem mange år udelukkende har beskæftiget sig med at konstruere og opføre eksklusive og unikke træterrasser. Andreas la Cour står bag firmaet Kun Terrasser og har mange flotte træterrasser på CV’et.

Hvis du mangler inspiration til netop din træterrasse kan du se mange flotte eksempler på træterrasser fra Andreas la Cours hånd på hjemmesiden kun-terrasser.dk.

More articles