Mode kan gøre dig til den, du føler dig som

20 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er svært for mennesker at finde ud af, hvem de er, og man får at vide, at man skal søge ind i sig selv for at finde svaret.

Det kan på overfladen virke som et meget godt råd, men sandheden er, at man trækker på det, som man oplever, og så sammensætter man en masse enkeltdele, der tilsammen er med til at gøre en unik med sine enkelte dele, der er sammensat helt specielt til en selv – af en selv.

Specielt i en ung alder er man tilbøjelig til at være modtagelig for mange indtryk og interesser, og det er da også her, at man fordyber sig mere eller mindre i dem.

Senere i livet kommer der så måske mere almindelige dyder til, hvor man fokuserer på hus og børn, men man er stadig den gamle person inderst inde, og når der er fritid, eller noget melder sig nostalgisk, så husker man tilbage til det, som der var med til at forme en.

For andre bliver den slags indtryk en markant del af ens liv.

Fashion / mode

Moden bliver til det, som du er

Det kan være, at der er en ung person, som der falder over sådan et par smarte Buch Copenhagen sko, og så finder vedkommende ud af, at den slags virkelig tiltaler en.

Derefter finder man ud af meget mere om sko, men man indser, at det er det moderne aspekt ved det, som der taler mest til en.

Så man følger med i moden, og måske er man så en af dem, der får moden til landet, eller man er ligefrem med til at skabe den.

Og så bliver man modeskaber; og det startede alt sammen med, at man faldt over et par lækre sko, som der sagde noget andet til en, end hvad man havde oplevet i ens liv indtil dag.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

More articles