Militærudstyr kan findes ude i naturen

11 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Nej, det er ikke, fordi det skal være naturligt at finde militærudstyr ude i naturen, og det er jo heller ikke her, man anskaffer det fra.

Det meste militær udstyr er dog noget, som man skal bruge ude i naturen, så det er soleklart, at det meste ender med at blive brugt derude.

Derfor er det meste af den slags udstyr også lavet, så det kan holde til vådt føre, hårdt brugt, slag og stød med videre.

Men det kan jo tænkes, at når man så er ude på øvelse i militæret, at man så bliver så mørbanket, drænet for overskud med videre, så man ender med at glemme noget af ens udstyr derude.

Den slags medfører store reprimander og straffe, hvis den slags sker, da det kan afsløre ens position til fjenden – også selvom det er en øvelse.

Men af den grund er det jo ikke sikkert, at man finder frem til det igen. Det er pist væk.

Militært udstyr er ikke noget, man bare løfter op

Nu er der jo stor forskel på, om man har glemt et par kamuflagebukser af militær-karakter ude i naturen, eller om man ligefrem har glemt et våben.

Begge dele er dog uheldigt, og det er forurening i sig selv, da mn ofte holder de øvelser langt væk fra terræn, hvor almindelige mennesker kan finde det og samle det op.

Men eventyrlystne typer eller legesyge børn kan forvilde sig langt ud i naturen og ende med at finde det. Her er det så vigtigt, at de ved, at man ikke skal løfte den slags op, fordi man synes, det er sejt.

Man skal huske, hvor man fandt det, ikke røre ved det og så fortælle det til en voksen, så man kan finde frem til det igen og lade en professionel tage sig af det.

More articles