Med en gulvafhøvling kan selv slidte gulve blive så gode som nye

15 April 2019 Kamilla Sonne

editorial

Har dine gulve været flottere, end de er nu? Uanset hvilket gulv man lægger, er det klart, at det vil miste sin skønhed med tiden. Det er naturligt, at træet bliver tydeligt slidt af brug. Over en årrække kan der komme ridser og mærker fra blandt andet møbler, sko, børn og kæledyr. Men selv om dine gulve er tydeligt slidte, er det ofte ikke nødvendigt at skulle lægge et helt nyt gulv. En gulvafhøvling er en både nemmere og billigere løsning, som i mange tilfælde vil give et mindst lige så godt resultat. Med en professionel gulvafhøvling i Hellerup kan du derfor skabe helt nyt liv i dit hjem, uden at det behøver koste en formue.

Lidt mere end bare en gulvafslibning

Når gulvene trænger til en opfriskning, kan en hurtig gulvafslibning og efterfølgende behandling være nok. Men hvis gulvene er tydeligt slidte og måske ikke er blevet behandlet i mange år, er en gulvafhøvling ofte det rigtige valg. Med en gulvafhøvling kommer man nemlig lige det længere ned, så selv dybe ridser og mærker bliver fjernet. Derefter kan man efterbehandle med ny olie, sæbe eller lak. Det giver helt friske og smukke gulve, der ser ud som nye og uden tvivl vil være en udmærket kompliment til resten af dit hjem.

Tag kontakt til en professionel

Hvis du overvejer en gulvafhøvling i Hellerup, kan du allerede i dag bestille et uforpligtende tilbud på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-hellerup/. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at indhente professionel hjælp til opgaven. Hvis man forsøger selv at afhøvle sit gulv, kan man nemlig risikere, at man gør mere skade end gavn på gulvene. Får man høvlet for meget af, så brædderne bliver for tynde, kan man risikere, at de knækker – og så kræver det, at man lægger et helt nyt gulv. Derfor bør man altid gå efter en professionel og erfaren fagmand, når man vælger at få afhøvlet sine gulve i Hellerup.

More articles