Man skal lige sætte en anden ind i, hvordan den her Kia i Slagelse virker

11 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har skaffet sig en Kia fra https://www.maxdue.dk/ og bor med den i Slagelse, men det er ikke kun en selv, der skal bruge den Kia at køre i.

Man blev enige om, at det var bedst at lægge alle pengene i én enkelt bil, så man havde et fermt køretøj, som alle i familien kunne bruge sig af.

Der blev hurtigt lavet en prioritetsliste over, hvem der havde ret til den først, og hvad der var vigtigst, at den blev brugt til, og hvis man havde mulighed for at låne den, så sørgede man for at fylde den op til minimum dér, hvor den stod, da man lånte den.

Det er faktisk en fin ordning, og det er der ikke problemer med, og de yngste i familien glæder sig ligefrem til, at de bliver gamle nok til, at de kan køre i den, selvom det kommer til at blive mere presset med det skema.

Kia Slagelse

Man skal lige lære andre at forstå den Kia i Slagelse

Hver generation af biler har sine punkter, som der fremhæver dem, og hvis du skulle mange, mange år tilbage, så var de svære at starte, styre og dreje.

Det er der rettet meget op på, så det slet ikke er så svært.

Men der er også kommet meget elektronik til, som der måske ikke er lige intuitivt for alle, selvom man selv synes det, og det var en af grundene til, at man valgte den her Kia.

Så når andre skal ud at køre i den, så er det måske meget smart, at man lige kører med den første gang eller to, så man lige kan forklare, hvad de forskellige lamper og beskeder betyder.

Godt nok kan man måske slå det op, men det er nu bedre, at der er en, der kan forklare en det, mens man er ude at køre, så man lærer det i praksis.

More articles