Makita elværktøj til proffer og amatører

18 May 2022 Niels Geckler

editorial

Mangler du elværktøj eller elektriske haveredskaber? Det finder du for eksempel her: https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html 

Uanset om du står og skal have udført tømre- eller nedrivningsarbejde eller om du skal have sat skik på haven hjemme i privaten, så får du sikkert brug for elektrisk værktøj og redskaber. Den Japanske producent Makita er leveringsdygtig i begge dele. Det er en gammel virksomhed, der startede med at producere lysarmaturer, el-motorer og så videre i begyndelsen af det 20. århundrede.

I årtierne efter Anden Verdenskrig kastede Makita sig over el-værktøj. Siden har de erobret en stor del af verdensmarkedet og de har en global tilstedeværelse med produktion på fabrikker flere steder rundt i verden. De har et bredt udvalg og en kvalitet, som gør deres produkter populære både blandt professionelle håndværkere og hos husejeren, der sysler med gør-det-selv projekter der hjemme.

makita

Græstrimmeren fra Makita – et praktisk redskab for haveejeren

Et af de produkter du finder i sortimentet hos Makita, er græstrimmeren. Det er en mindre version af en buskrydder, som er lettere at håndtere og ikke nær så kraftigt. Den bruges til at supplere den almindelige plæneklipper ved at komme ind alle de steder i kroge og omkring træer og bede, hvor det er umuligt at klippe rigtigt med plæneklipperen. Den er nem og praktisk at have med at gøre og kræver ikke den store ekspertise at anvende i villahaven.

Makita benytter sig af et system, hvor stort set alle deres produkter drives af præcis samme type batteri, eventuelt to koblet sammen. På den måde kan du nøjes med at have et enkelt – eller to – batterier til deling mellem alle dine elværktøjer og – redskaber. De benytter desuden en såkaldt kulfri teknologi i elmotoren, der driver værktøjet. Det er en type motor, som er mere effektiv, udvikler mindre varme og har en længere holdbarhed end de tidligere elmotorer.

More articles