Mærk efter, hvor glad du er for dit erhverv

10 March 2020 Anders Lundtang Hansen
Mærk efter, hvor glad du er for dit erhverv

Husker du nogle gange at stoppe op og spørge dig selv, hvor tilfreds du egentlig er med din arbejdssituation, og om der måske findes alternativer til dette?

Mange af os er faktisk endt på en autopilot, hvor vi er glade for den fugl, vi har i hånden, end at vi søger efter de ti, der måske er på taget.

For man er måske magelig, man får en god løn, og man ved, hvad man skal lave og forsøger at fokusere på frynsegoderne.

Men man gider ikke rigtig møde ind om morgene, lønnen er skidt, kollegaerne er anonyme; men bare tanken om, at man skal hen at uddanne sig om, lave som studerende i et stykke tid, det huer ikke en.

Især ikke hvis man er gået hen og har stiftet familie, som man skal forsørge – også selvom ens dårlige humør bliver spredt derhjemme, fordi man ikke er glad på arbejdet.

Måske har man faktisk en god uddannelse i bagagen, og man burde tage sig sammen til at søge efter et nyt job et andet sted, for det er måske arbejdspladsen, man ikke er glad for.

Men så skal man måske hen at flytte hele familien, hvis man får job et andet sted i landet, og er det fair for de andre i ens familie?

Det kan også tænkes, at andre folk sagde til en, at man virkelig skal sætte pris på den stilling, man har nu, for andre står parat til at overtage den, hvis man falder fra – og man kan nok heller aldrig få den igen.

Men her skal man huske at lytte til sig selv, for det kan godt være, at der er prestige forbundet med ens nuværende arbejde, og at man tjener en god løn, men hvis man ikke bryder sig om erhvervet, så er der så grund til at fortsætte?

Det er her, man måske skal se sig selv i spejlet og spørge sig selv og familien, om man ikke trods alt er bedre stillet med at være i godt humør det meste af tiden, som man så kan tage med hjem.

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

More articles