Løft økonomien med et online lån

14 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er der lidt for meget måned tilbage sidst på pengene – og er din ellers sunde økonomi kørt i bund af uforudsete udgifter, som har drænet pengekassen for saft og kraft? Så kan du overveje at booste kontant beholdningen med et online lån.

Hvis du står og mangler penge her og nu kan et online lån være en tiltrængt saltvands indsprøjtning indtil dine finanser kommer på fode igen. Og det at du optager et hurtigt online lån behøver ikke at sende dig direkte i hverken RKI eller luksus fælden, så længe du sørger for at holde dig inden for rimelighedens grænser.

Hvordan kan jeg optage et online lån?

Det er faktisk nemt at optage et online lån. I modsætning til din bank stiller online låneudbydere ikke krav om at du møder personligt op og fremviser dokumentation for indtjening i form af lønsedler, årsopgørelse med videre.

Når du ansøger om at optage et forbrugs lån online, skal du i langt de fleste tilfælde blot være i besiddelse af et gyldigt NemID. Dette er alt hvad långiver skal bruge for at kunne verificere din identitet, og samtidig sikre sig at du ikke er opført i hverken RKI eller Debitorregistret som dårlig betaler. Og så vil du højst sandsynligt få godkendt din låneansøgning.

Selve ansøgningen om et online lån hos Ikano Bank foregår derved, at du ved hjælp af den smarte låneberegner fastsætter størrelsen på det beløb, du ønsker at låne, samt størrelsen på – og antallet af – afdrag. Låneberegneren vil vise dig hvad dit lån kommer til at koste dig på basis af dine valg, inklusive alt hvad der hedder renter og gebyrer. Og passer du afbetalingen i de fastsatte rater, vil du aldrig komme til at betale mere for dit lån end hvad der fremgår af låneberegneren.

Du kan ansøge om online lån hos Ikano Bank på ikanobank.dk

More articles