Lej et gulvservicefirma til at ordne dine trægulv

26 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Har du købt en ny bolig med smukke gamle trægulve bør du overveje at få dem afslibet og måske afhøvlet inden du flytter ind. Uanset hvor meget man passer på vil trægulve vil de på et tidspunkt have brug for at blive slebet igen. Det bliver svært at holde dem pæne og rene uanset hvor tid og ofte de bliver vasket. Det er muligt selv at slibe dem eller i kan få et professionelt gulvservice firma til at slibe dem. 

Det er ikke svært at slibe dem men det tager tid, ca 2 dage pr. rum, så det kan være en god ide at betale sig fra at få det gjort i forbindelse med en flytning, som i forvejen er noget af en tidsrøver. Hvis du selv kaster dig ud i projektet, kan du leje maskiner i de fleste store byggemarkeder og de kan også sælge dig det nødvendige sandpapir. Gør du det selv er det vigtigt at vide hvornår du skal skifte sandpapir. Forsætter du med det grove, kan du risikere at få ridser i gulvet. Omvendt bliver du aldrig færdig, hvis du skifter til det fine for hurtigt.

Få en professionel til at slibe dine nye gulve

Hvis du ikke har tid eller kan overskue at skulle bruge en uge eller 2 på at slibe gulve, kan du med fordel få et gulvservice firma til at ordne gulvene, så de er klare inden du flytter ind. 

Bed om tilbud fra flere virksomheder, så du er sikker på at du ikke betaler for meget, men også at du ikke har sagt ja til nogle som har givet så billigt et tilbud, at de i bund og grund ikke har mulighed for at gøre jobbet ordentligt og så skal du bagefter bruge tid på at få det ordnet og så kunne du have gjort det selv i stedet. 

More articles