Lad en dygtig psykoterapeut hjælpe dig igennem stress

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Lider du af stress? Så er du ikke alene.

I tusindvis af danskere slås med den frygtede sygdom som kan ødelægge både krop og sind. Rigtig mange mennesker har glemt hvordan de skal sige fra, og finder derfor sig selv fanget i en ond cirkel af stress, angst og depression.

Hvis du er en af dem som er blevet sygemeldt med stress er det vigtigt at du søger professionel hjælp hvis du vil undgå denne situation.

En psykoterapeut kan hjælpe dig igennem stress

Uanset hvad der har udløst din stress reaktion, og uanset hvor længe du har lidt af kronisk stress, kan du hos en psykoterapeut få mulighed for at arbejde dig ud af denne tilstand i dit eget tempo.

image

Når du er sygemeldt med stress er det vigtigt at du passer på dig selv, både fysisk og mentalt. Det er dog samtidig vigtigt at du arbejder med dig selv på en måde som kan vende din svaghed til en styrke.

Hvis du giver dig selv lov til at holde fokus på de stress faktorer som har styret dit liv igennem alt for lang tid kan du bygge dit eget forsvar op, og dermed undgå at skulle stå i en tilsvarende situation igen kort tid efter at du er vendt tilbage til hverdagen.

Det er meget vigtigt at du lærer at lytte til dig selv, hvis du gerne vil undgå stress i fremtiden. Hos en psykoterapeut kan du få mulighed for at sætte ord på dine tanker og følelser, og dermed blive bedre til at overskue din tilværelse. Og så bliver du automatisk bedre til at mestre dit liv så du forhåbentlig kan slippe for at gå ned med stress igen.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykoterapeut i Vanløse?

Hos Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching kan du få den bedste psykoterapeut hjælp i Vanløse. Læs mere på lihncoaching.dk

More articles