Lad din frisør farve dit hår

06 April 2020 Astrid Pedersen
Lad din frisør farve dit hår

Uanset om du ønsker lyse striber eller reflekser, en mørkere tone, eller et gyldent skær i dit hår, bør du lade frisøren om at skabe den farve eller det udtryk, du ønsker. Du bør ikke forlade dig på de produkter til hårfarvning eller blegning af håret, som kan købes i supermarkedet. De er nemlig ikke fremstillet med henblik på at kunne bruges i hår, som i forvejen er kemisk farvet, bleget, krøllet eller glattet, eller som er ødelagt af eksempelvis for megen styling eller udsættelse for store mængder sol, klor eller salt vand.

Du risikerer, med andre ord, at få hår i en helt anden farve end den som er angivet på pakken. Og dette er ikke engang worst case scenariet. Hårfarve produkter, som kan købes til hjemmebrug, er ofte tilsat en del kemiske stoffer, som kan virke allergi fremkaldende.

Dette betyder, at du kan udvikle kontakt allergi i hovedbunden, hvilket kan medføre sår dannelse og skaldede pletter. Du kan slå ud med eksem, som vil vende tilbage hver gang du bruger et produkt indeholdende tilsætnings stoffer som for eksempel parfume i dit hår. I yderste konsekvens kan dette betyde, at du aldrig mere vil kunne farve dit hår eller anvende styling produkter. Og så er det da en bedre idé at lade en dygtig, professionel frisør forestå farvning eller blegning af dit hår.

Hvor finder jeg en faglært frisør i Valby?

Bor du i Valby, har du en top klasse frisør lige rundt om hjørnet. Du finde Frisør Capaldi på Valby Langgade, hvorfra den velkendte damefrisør igennem en årrække har serviceret glade og tilfredse kunder. Hos Frisør Capaldi er du garanteret en professionel behandling, som tager udgangspunkt i netop dit hår og dets tilstand og beskaffenhed.

Du kan læse mere, og bestille en tid online, på capaldi.dk

More articles